Gi amnesti til MUFere

hawreDet er virkelig på tide å gi amnesti til alle MUFere i Norge!! Det er tragisk at man ikke klarer å gi amnesti til mennesker som har bodd 10 år i Norge. Den rødgrønne regjeringens behov for å ligge tettest mulig til Frp i asylsaker er grunnen til at alle menneskelige hensyn blir kastet til side og man ikke klarer å få fingeren ut og gi amnesti. UDIs julegave til Tromsøværingen og skredderen Hawre var at han måtte stenge butikken sin.

I helgen fikk jeg Unge Venstres sentralstyre til å vedta uttalelsen Gi opphold til MUFerne. Nå blir vi å ta dette opp med Venstres stortingsgruppe og de vil forhåpentligvis stille regjeringen til veggs på dette spørsmålet.

2 kommentarer

Filed under Innvandring

2 responses to “Gi amnesti til MUFere

  1. Flott at du har tatt steget inn i bloggverdenen, Jonas! Ønsker deg lykke til, og skal følge deg her fremover mot valget til høsten. Flott sak du valgte å blogge om først forresten. Dette er viktig. Og et gratistips tilslutt; selvom du kanskje ikke er enig i alt, bør du lese bloggen til Carl Bildt http://carlbildt.wordpress.com/. Beste hilsen en frankrikekompis.

  2. jonasliberal

    Takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s