Om meg

jonasSE3Jeg heter Jonas Stein, er 31 år og bor i Tromsø . Jeg er utdannet statsviter og her vil jeg blogge mest om politikk, men også om andre samfunnsrelaterte spørsmål og andre ting jeg er opptatt av.  Jeg har ei vakker kone og to flotte døtrw

Tidligere 1.nestleder i Unge Venstre og har studert i Rouen (Frankrike) og London.

Epost: jonas.stein@gmail.com

Web: https://jonasliberal.wordpress.com

Twitter: @TromsoJonas

6 responses to “Om meg

  1. Potensiell Venstre-velger

    Hei Jonas

    Som et sosialliberalt parti anser jeg Venstre for å ha størst potensial hva gjelder utviklingen av god samepolitikk. Kan du kort redegjøre for Venstres samepolitikk og redegjøre for hva dere i Troms venstre vil gjøre for det samiske folk hvis dere blir valgt inn på Stortinget? Jeg er foreksempel skremt over nivået på debatten i Stortinget hva gjelder mineralloven og Sametingets ønske om urfolksvederlag. Den var nesten blottet for folkerettslige refleksjoner og bar preg av at problemstillingen kun var relevant i Finnmark. I den forbindelse lurer jeg også på hva du og Venstre mener om Hålogalandsallmenningen og samiske rettigheter til land og vann generelt?

  2. We have the very best solutions for producing unlimited quantities clean electrical energy by using the tide all around the world..

    arnold selnes

  3. Hei!
    Du har ikke vurdert å gå over til Miljøpartiet De Grønne da? 🙂

  4. Nei. Er nok for liberal i økonomiske spørsmål for å være med i MDG;) Hvis jeg ikke hadde stemt Venstre, ville jeg stemt Høyre.

  5. Ina

    Du må svare på samespørsmålet jonas;)

  6. Anonym

    Jeg trur kanskje «potensiell Venstre-velger» der oppe ikke lenger er akkurat det, etter årets valgkamp fra JSE.

Legg igjen en kommentar