Venstre er best på kunnskap, næring og miljø!

Lars Sponheim leder det eneste partiet i Norge som kombinerer god kunnskapspolitikk, næringspolitikk og miljøpolitikk.

Lars Sponheim leder det eneste partiet i Norge som kombinerer god kunnskapspolitikk, næringspolitikk og miljøpolitikk.

Før valget har flere uavhenige organisasjoner kåret de beste partiene innenfor forskjellige områdene. NHO har kåret Venstre (sammen med Høyre) til det beste næringspartiet, Naturvernforbundet har kåret Venstre (sammen med SV) til det beste partiet på miljø og Abelia (som organiserer kunnskapsbedriftene) har kåret Venstre til det beste partiet på kunnskap og forskning.

Det er et viktig arbeid organisasjonene gjør for å gi en uavhengig vurdering av de forskjellige partienes politikk. På enkeltområder er det partier som konkurrer med Venstre, men det er ingen andre partier som når opp mot helheten. Skal vi løse vår tids største utfordring, klimakrisen, trenger vi en offensiv klimapolitikk. Det krever også at vi har en politikk som satser på kunnskap i skolen og forskning i bedrifter. Helheten er Venstres største styrke i denne valgkampen og den beste grunnen til at du bør stemme Venstre 14. september.

2 kommentarer

Filed under Økonomi, Klima, Miljø, Utdanning

2 responses to “Venstre er best på kunnskap, næring og miljø!

  1. Hei!

    Bra at Venstre er opptatt kunnskap og forskning 🙂 Men uten at media og de største partiene vil snakke om det, så er det også vanskelig å få diskutert det i det offentlige rom og prioritert det i statsbudsjettene.

    Har Venstre alliert seg med andre for å få løftet høyere utdanning og forskning på den partipolitiske dagsorden?

  2. Hei Ina

    Takk for at du liker vårt engasjement for forskning og høyere utdanning. Vi har alltid prioritert forskning og utdanning i våre alternative statsbudsjetter. Det er der og på miljøsiden vi bruker de store pengene og forskjellen mellom oss og regjeringen.

    Vi har fått litt oppmerksomhet gjennom NHO Abelia om behovet for kunnskap. Men det viktigste er at de andre som er opptatt av forskning og høyere utdanning krever at det blir en viktig sak og ikke minst stemmer på et sterkere Venstre;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s