Gi to øl til Venstre

venstre_logo_storDenne valgkampen kan fort bli den dyreste noensinne. De rødgrønne får flere titalls millioner fra fagforeninger og LO. Frp har fått Spray Spetalen & co til å punge ut under mottoet: «Få opp lommeboka, feiginger».

Det er helt greit at politiske partier mottar støtte fra særinteresser, men velgerne bør være klar over at dette fører til bindinger og mer makt til særinteresser fremfor hva som er godt for samfunnet. De rødgrønne har kvittert ut ovenfor fagforeningene ved å gi fullt fagforeningsfradrag (noen hundre millioner) og Frp-milliardærene støtter Frp fordi det tjener deres særinteresser (fjerne formueskatten raskeste mulig), ikke fordi det er bra for samfunnet.

Jeg er stolt over at Venstre er uavhengig av særinteresser. De som gir støtte til Venstre gjør det fordi de mener at samfunn med mer frihet til den enkelte er det beste samfunnet å leve i. De ønsker at politikerne skal handle ift klimakrisen, satse på mer kunnskap og forskning og reformere velferdssamfunnet.

Politikken er selvsagt viktigst i en valkamp, men uten penger blir det langt vanskeligere å nå ut med budskapet gjennom reklame/brosjyrer/flyers o.l. Hadde vi i Troms Venstre klart å samle inn 100.000 kroner ville det hjelpt enormt mye, så derfor denne frimodige oppfordringen.

Støtt det enaste partiet uten bånd til spesielle særinteresser med 100 kroner (to øl)! Bruk denne linken eller Troms Venstres kontonummer 4776 15 66039 (merk «valkampbidrag»). Hvis du vil bidra på flere måter, kan du lese om det her.

Reklamer

1 kommentar

Filed under Venstre

One response to “Gi to øl til Venstre

  1. -O.

    Hehe, siden jeg skyldte LH øl etter hans overbevisende nominasjonsseierfant jeg ut at jeg fikk betale inn fire – øremerket hans valgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s