Husk å skru av lyset

earthhourI morgen er det Earth Hour aksjon over hele verden. Byer, bedrifter, organisasjoner , kjendiser og enkeltmennesker over hele verden skal slukke lyset i én time – Earth Hour – for å vise sitt engasjement for klimaet. Målet er en milliard deltakere verden over. Earth Hour er en internasjonal begivenhet støttet av WWF. Den går ut på å markere klimaproblematikken ved å få virksomheter, myndigheter, organisasjoner og privatpersoner til å slå av elektrisk lys samt annet elektrisk utstyr i én time for å minske strømforbruket og CO2-utslippene.

I 2009 oppfordres vi alle til å slukke lyset en time lørdag 28. mars klokken 20.30. Aksjonen er støttet av FNs generalsekretær, Ban Ki-Moon, og nesten 3000 byer har sagt ja til å være med.

Jeg har selv frontet saken i Tromsø. Det blir også en fin markering i Tromsø sentrum i morgen (selv om jeg er på UV-skolen trinn 3 på Lillestrøm). Men kommer selvsagt til å skru av lyset i morgen. Det er ikke denne aksjonen som redder klimaet, men det er viktig med bevisstgjøring. Sjekk forøvrig ut denne kule youtube-videoen.

Legg igjen en kommentar

Filed under Miljø, Tromsø, Unge Venstre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s